top of page
COPA TUTTO LOGO_1.png

SUCCÉTURNERINGEN ÄR TILLBAKA

COPPA TUTTO 2024

Champions League, Allsvenskan och EM i all ära. Det finns ingen mer prestigefull pokal att vinna än Coppa Tutto. La Coppa di tutte le coppe!

 

På Gärdet i Stockholm samlas vi i dagarna två för att göra upp om denna ärofyllda pokal. Spelformen är 5 vs 5, med sjumannamål. Kompisgänget, korpenlaget, kollegorna. You name it. Till den här turneringen är alla fotbollsälskare varmt välkomna att delta.

 

Förutom själva fotbollsspelandet så kommer det finnas en hel del kringaktiviteter och allt avslutas lördag kväll med en högklassig bankett där priser delas ut innan vi tillsammans bevittnar den lite mindre ärofyllda finalen av Champions League!

 

Vågar ditt lag utmana? Anmäl er i så fall asap - platserna är begränsade. Max åtta spelare per lag. Alla lag får goodiebags och feta priser finns i potten! 

När: 31 maj och 1 juni
Var: Gärdet, Stockholm

Hur: Prestigefullt

Laganmälan utan bankett: 7995 SEK
Laganmälan plus bankett: 11.995 SEK (I bankett ingår tvårätters middag, två enheter dryck, CL-final på storbild och livepodd på scen.)

Företagslag utan bankett: 15.995 SEK (Möjlighet att köpa rättigheterna till en plan och branda hur man själv vill. Företagslogga är med i utskick, fotoväggar med mera).

Företagslag med bankett: 24.995 SEK (Möjlighet att köpa rättigheterna till en plan och branda hur man själv vill. Företagslogga är med i utskick, fotoväggar med mera).

Faktura skickas ut omgående för depositionbetalning vid anmälan.

Anmäl dig här

Tack för att ni anmält er. Mer info kommer inom kort.

bottom of page