Loading...
Välkommen till Tailor Events 2017-12-18T19:44:20+00:00

VI KAN EVENTS!

Med över 40-års branscherfarenhet kan vi ordna det mesta. Oavsett vad ni söker hjälper vi er för att det ska bli ett lyckat företagsevenemang.

Tailor Events startades 2006 av erfarna branschmänniskor. I liten skala byggdes Tailor Events upp i London och Stockholm.

Tailor Events vilar på en trygg bas av gedigen expertis inom företagsevent och konferensresor samt ett brett internationellt branschnätverk. Idag är vi ett tight team av ledande aktörer inom företagsevent med kontor i Stockholm.

Vårt team reser världen runt för att hitta det hetaste och mest exklusiva inom allt från sportarenor, hotell, restauranger, nattklubbar och konferensanläggningar. Upplevelsernas kvalité säkras i minsta detalj genom teamets spridda kompetens och breda erfarenhet.

Personlig service är mottot. Ditt personliga önskemål är vårt mål.

Vi levererar personligen biljetter till ditt hotell och vi kan alltid nås på vår 24 timmars Concierge Service. Vi levererar valuta för pengarna.
Genom företagets starka köpkraft av biljetter till världens evenemang och ett gediget kontaktnät kan vi alltid erbjuda dig prisvärda tjänster.

VÄLKOMMEN TILL TAILOR EVENTS

Vi tar oss an alla utmaningar!

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.
Det kan vara alltifrån en middagreservation på den bästa restaurangen, till röda mattan och tillträde till de största evenemangen och matcherna.

 

KONTAKTA OSS PÅ FORMULÄRET NEDAN

Chatta med oss!
Chatta med oss!
Hej hur kan vi hjälpa dig?
Connecting...
Ingen kundtjänstmedarbetare är tillgänglig just nu. Var god försök senare.
Våra kundtjänstmedarbetare är upptagna. Var god försök senare.
:
:
:
Vill du fråga om något? Skriv till oss!
:
:
Chatten är avslutad
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad