Våra senaste events

Vår vision är att bli det ultimate skräddarsydda concierge service alternativet. Kika över vårt utbud och låt oss veta ifall ni har några frågor.
Utforska nu
Skriv vad du söker efter:
Your One-Stop Shop

Shop

Tailor Events / Melodifestivalen Final 11/3
HS-melo
2017-03-11

Melodifestivalen Final 11/3

The event has passed, please check our other events

2,995.00kr

I lager

The event has passed, please check our other events

Missa inte chansen att uppleva Sveriges populäraste evenemang på plats, bjud med era kunder, anställda och kollegor på en Mellofest utöver det vanliga!

I paketet ingår:

En välkomstdrink

Noga utvald trerätters middag

Två dryckesenheter (öl/vin/alkoholfritt)

Schlagerbuss till arenan

Sittplatsbiljetter till Melodifestivalen

» Läs mer

Skicka förfrågan

Kategorier: , , ,

Produktbeskrivning

Melodifestivalen är idag Sveriges i särklass mest folkkära och populära evenemang. Att finalen ifjol lockade cirka 4,2 miljoner TV-tittare, att det årligen skrivs mer än 10.000 artiklar om evenemanget är bara ett par exempel på evenemangets popularitet.

Något verkligt unikt med evenemanget är att det tilltalar alla – ung som gammal, kvinna som man. Detta gör Melodifestivalen till en perfekt plattform för kundaktiviteter!

Så missa inte chansen att uppleva Sveriges populäraste evenemang på plats, bjud med era kunder, anställda och kollegor på en Mellofest utöver det vanliga.

Kvällen börjar med en speciellt utvald meny i kombination med liveband och en fest som lämnar ett avtryck hos dig och dina gäster. Efter det har vi gemensam transport ut till arenan.

Förfrågan