Våra senaste events

Vår vision är att bli det ultimate skräddarsydda concierge service alternativet. Kika över vårt utbud och låt oss veta ifall ni har några frågor.
Utforska nu
Skriv vad du söker efter:

Om Tailor Events

Tailor Events / Om Tailor Events

Om Tailor Events

Tailor Events startades 2006 av erfarna branschmänniskor.

I liten skala byggdes Tailor Events upp i London och Stockholm. Tailor Events vilar på en trygg bas av gedigen expertis inom företagsevent och konferensresor samt ett mycket brett internationellt branschnätverk.

Idag är Tailor Events ett tight team av ledande aktörer inom företagsevent med kontor i centrala Stockholm. Vi har även kontor i Rumänien, Dubai och San Diego.

Vad gör Tailor Events?

Tailor Events team reser världen runt för att hitta det hetaste och mest exklusiva inom allt från sportarenor, hotell, restauranger, nattklubbar och konferensanläggningar.

Upplevelsernas kvalité säkras i minsta detalj genom teamets spridda kompetens och breda erfarenhet.

  • Personlig service är mottot. Ditt personliga önskemål är vårt mål. Vi levererar personligen biljetter till ditt hotell och vi kan alltid nås på vår 24 timmars Concierge Service, allt för underlätta för kunden.
  • Vi levererar valuta för pengarna. Genom Tailor Events starka köpkraft av biljetter till världens evenemang och ett gediget kontaktnät kan vi alltid erbjuda dig prisvärda tjänster.
  • Via Tailor Events One-Stop Shop får du exklusiv tillgång till evenemang, upplevelser, nöje och konferenser. Tillsammans med dig skapar vi extraordinära upplevelser!
BARA ETT SAMTAL IFRÅN, VAR DU ÄN ÄR

Vi är en event- och resebyrå som erbjuder service anpassad efter dina behov, vad ni önskar få ut av ert möte, evenemang eller konferens. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

EXPERTIS, KUNSKAP OCH FLEXIBILITET

Vår personal har mer än 40 års erfarenhet i resebranschen och tar snabbt fram prisvärda och flexibla alternativ. Personlig handledning genom hela resan från planering till uppföljning och utvärdering.

VI SKRÄDDARSYR ERA AFFÄRSUPPLEVELSER

Tailor Events förser er och era kunder, samarbetspartner eller medarbetare med färdiga paket och skräddarsydda upplevelser i form av sportevenemang, kultur och nöjen världen över!

VI LÖSER DET MÖJLIGA (OCH OMÖJLIGA)

Evenemangen här på hemsidan är ett urval av de många färdiga paket vi erbjuder, däremot föredrar vi personlig kontakt med våra kunder så hör gärna av er för vårt aktuella produktsortiment.