top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Guldvaskning i Vegas

Vad:

Guldvaskning i Las Vegas

Plats

Las Vegas

Syftet med uppdraget var att anordna en resa till ett spelbolag med anspelning på deras marknadskampanj med temat ”guldjakt”. I samband med en tävling som tidigare hade avgjorts så skulle två VIP vinnare åka med på resan.


Vi anordnade en spännande tur till USA och Nevada, där det skulle vaskas guld i den ökända staden Nelson. Där finns nämligen den äldsta och mest kända guldgruvan i hela staten, Techatticup Mine, där vi hade bokat in guidade turer både över och under mark.
 Efter rundvisningen så fick samtliga deltagare vaska guld med hjälp av erfarna guldvaskare. Det guld deltagarna hittade fick de behålla, en unik souvenir som inte många kan skryta med.


Dessutom fick deltagarna åka off-road ute i öknen med Hummer bilar med lokala guidar som visade det bästa av Nevadas natur. Aktiviteten avslutades med bergsklättring som ledde till en fantastisk panorama vy över Black Canyon och Colorado River. Dag två så tog guiderna deltagarna på en historisk resa genom ytterligare landskap med fokus på berg och ovanliga formationer.

Dessutom fick deltagarna erfara Grand Canyon ovanifrån med helikopter – en upplevelse som deltagarna knappt kunde beskriva med ord efteråt.

Till råga av allt så bodde deltagare på lyxhotellet Aria i Las Vegas där en stor del av tiden spenderades. Under vistelsen hade de tillgång till några av de bästa dagsfesterna och nattklubbarna i Las Vegas samt möjlighet att gå på konserter eller bara roa sig längs med The Strip och alla kasinon.

bottom of page