top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Chamonix

Vad:

Företagsresa till Chamonix

Vår kund, en stor teleoperatör, ville att vi skulle anordna en adrenalinfylld resa med möjlighet till avkoppling för 40 utvalda säljare som skulle prisas för sina insatser och motiveras för kommande månader.


Vi valde skidorten Chamonix i östra Frankrike som resmål – en perfekt miljö med vackert landskap och möjlighet till magisk skidåkning. Det finns inte många platser som kan jämföra sig med det Chamonix, Mont Blanc, kan erbjuda när det kommer till helhetsupplevelse. Utöver skidåkning så är det en utmärkt ort för vandring, bergsklättring, paragliding och avkoppling. Allt detta i kombination med snötäckta berg blev det ett perfekt resmål.

När deltagarna var på plats och hade gjort sig hemmastadda på ett lyxhotell så fick de hyra skidutrustning tillsammans med specialdesignade skidjackor med företagets logga på. Första dagen ägnades åt skidåkning, med en offpist-guide på plats så kunde de mer erfarna åkarna lära sig mycket nytt medan de mindre erfarna kunde få hjälp av skidlärare som också fanns tillgängliga. Efter skidåkningen så avnjöts en stor middagsbuffé innan det var dags att gå på after ski och en helkväll i glädjens tecken.

Andra dagen delades hela gruppen i två, där den ena gruppen fick uppleva heliskiing och togs till toppen i en helikopter. Den andra gruppen som inte ville testa på att hoppa ut från en helikopter fick se och njuta av Chamonix i egen helikopter. Kvällen vigdes åt hotellets spabehandlingar i toppklass, kombinerad med intern utbildning för att stärka gemenskapen inför kommande månader.

bottom of page